The work of Japan’s mA-style Architects may be familiar to readers; we’ve previously written on their Totoro and Shizuka homes. The firm’s namesakes, Atsushi and Mayumi Kawamoto, turn to the local environments and their client’s needs when developing future residences. Take for example this A-frame addition in the Shizuoka Prefecture of Japan: built as a “living extension” off the main house, the addition serves to add space to both the home and those residing within it. A corridor connects the west side of the main house to the vertical length addition. Natural light runs the length of the space and highlights the natural wood-colored V-beams supporting the roof.

koya-no-sukima-091-630x428 koya-no-sukima-011-630x417 koya-no-sukima-021-630x472 koya-no-sukima-041-630x423 koya-no-sukima-051-630x422 koya-no-sukima-071-630x416 koya-no-sukima-081-630x472Aa